Τ η λ  : 2 2 3 1 0   6 6 6 8 1  / 6 9 7  3 3 2 2 3 0 3

  Grand Marnier Cordon Rouge 0,7L

  ΕκτύπωσηEmail
  Είναι το γνωστότερο λικέρ Grand Marnier. Με κεχριμπαρένιο χρώμα, σχήμα φιάλης που θυμίζει αποστακτήρα κονιάκ, κέρινη σφραγίδα, και χειροποίητη κόκκινη κορδέλα, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του Grand Marnier Cordon Rouge.
  Περιγραφή

  To Grand Marnier είναι ένα γνήσιο δημιούργημα από κονιάκ (που του δίνει πλούσια και μακρά γεύση), πορτοκάλια Καραιβικής Citrus Bigaradia (που το κάνουν φρουτώδες) και ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια (που του δίνουν τον σύνθετο και απαλό χαρακτήρα του). Το κονιάκ που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του GM είναι από αμπελώνες μιας και μόνο ποικιλίας σταφυλιών, της Ugni Blanc, και η συγκομιδή γίνεται τον Οκτώβριο, σε σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου να διατηρήσει την ποιότητα των σταφυλιών.
  Το Grand Marnier χρησιμοποιεί 2 μεθόδους απόσταξης για να αποκτήσει 2 τύπους eau-de-vie (Μέθοδος 1: λεπτό, ελαφρύ & λουλουδένιο, Μέθοδος 2: round, πλούσιο& φρουτώδες). Ο δρυς των βαρελιών φέρνει: Άρωμα, Τανίνες, Πολυπλοκότητα, Χρώμα. Η παραγωγή των πορτοκαλιών γίνεται μόνο στην στις φυτείες του Marnier-Lapostolle, είναι επιλεγμένα με το χέρι πριν ωριμάσουν, και αποξηραμένα στον ήλιο στην Καραϊβική. Τέλος, το κονιάκ με τα πορτοκάλια δένουν άψογα μέσω μιας μυστικής διαδικασίας που παραμένει η ίδια από το 1880.

  Αλκοολικός Βαθμός : 40%

  Πώς θα έρθετε

  Στοιχεία Επικοινωνίας

    addressΔιάκου 2, Πλ. Ελευθερίας 
    area city35100, Λαμία Φθιώτιδα, Ελλάδα
    phone22310 66681, 697 33 22 30
    emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    wsitewww.oinothikilamias.gr

  Social Media

  facebook instagram
  © 2024 Oinothiki. All Rights Reserved. Designed By DesignTech.gr