Πίσω στο: Κρασί

Σιγάλας, Μαυροτράγανο Μανδηλαριά 0,75L

ΕκτύπωσηEmail
Οι δύο ερυθρές ποικιλίες της Σαντορίνης, Μανδηλαριά και Μαυροτράγανο οινοποιούνται και παλαιώνουν σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για 18 μήνες.
Περιγραφή

Ποικιλίες: Μαυροτράγανο/Μανδηλαριά .

Γευστικά χαρακτηριστικά: Βαθύ κόκκινο χρώμα, με αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών, πλούσιες ταννίνες, ισορροπημένη οξύτητα και σύνθετη επίγευση.

Ιδανική απόλαυση: 18οC.

Αλκοολικός Βαθμός: 13,7%.