Μοσχάτο Τυρνάβου - Ερυθρό Κτήμα Δ. Μίγας
Τύπος Κρασιού | Τυρνάβου ερυθρός ξηρός |
Ποικιλιακή Σύνθεση | Μοσχάτο Τυρνάβου 100% |
Εσοδεία | 2015 |
Οινοποιητική Μέθοδος | Κλασσική ερυθρή οινοποίηση με εκχύλιση μεταζυμωτική πολλών ημερών |
Τεχνικά Χαρακτηριστικά | 13.5% vol |
Οργανοληπτικά Στοιχεία | Πορφυροκόκκινο χρώμα και εντυπωσιακή μύτη με νότες τριαντάφυλλου. Στόμα ισορροπημένο με γλυκιά, μακριά επίγευση |
Αρμονία Γεύσεων | Ζυμαρικά και γλυκόξινες γεύσεις Κινέζικης κουζίνας |
Θερμοκρασία Σερβιρίσματος | 12-14 oC |