Ρωτήστε μας

Peplo Κτήμα Σκούρα Ροζέ

Κάθε ποικιλία συμμετέχει κατά 1/3 στο κρασί. Το Αγιωργίτικο σε βαρέλια ακακίας, το Syrah ωριμάζει στις οινολάσπες του σε ανοξείδωτη δεξαμενή και το Μαυροφίλερο σε πήλινους αμφορείς μαζί με την φλούδα του για 4 μήνες. Πέπλο. Μια λεπτομέρεια έδωσε το όνομα της στο κρασί. Οι φλούδες του Μαυροφίλερου προκειμένου να εμβαπτίζονται στους αμφορείς και να ελέγχονται, βρίσκονται μέσα σε ύφασμα (τουλπάνι- πέπλο) με τη βοήθεια του οποίου πιέζουμε τη μάζα στο τέλος με το χέρι προκειμένου να πάρουμε το νεαρό κρασί. Όλοι οι αμπελώνες βρίσκονται σε υψόμετρο πάνω από 600μ.
peplorose2

Καλέστε στα τηλ : 2 2 3 1 0 6 6 6 8 1 / 6 9 7 3 3 2 2 3 0 3

ή στείλτε μας την ερωτησή σας με την παρακάτω φόρμα