
Τ η λ : 2 2 3 1 0 6 6 6 8 1 / 6 9 7 3 3 2 2 3 0 3
ΤΕΧΝΗ ΑΛΥΠΙΑΣ ΡΟΖΕ ΚΤΗΜΑΤΕΧΝΗ ΟΙΝΟΥ
ΠΓΕ ΔΡΑΜΑ
Syrah, Merlot, Sangiovese, Nebbiolo, Cabernet Sauvignon
Λαμπερό τριανταφυλλένιο χρώμα.
Απολαυστικά φρέσκια η μύτη όπου ξεχωρίζει εύκολα η αρωματική παλέτα της ώριμης φράουλας, του βατόμουρου και του βύσινου.
Στο στόμα πλούσια δομή, δύναμη και δροσιστική οξύτητα.
ΓΕΥΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ : ζυμαρικά, λευκά κρέατα με σάλτσες φρέσκιας ντομάτας, μαγειρευτά λαχανικά (όπως κρασάτα μανιτάρια, ρολά μελιτζάνας, γεμιστές ντομάτες) και κρύα πιάτα φρέσκων αλλαντικών ή τυριών.