Τ η λ : 2 2 3 1 0 6 6 6 8 1 / 6 9 7 3 3 2 2 3 0 3
Μοσχάτο Τυρνάβου - Ροζέ Κτήμα Δ. Μίγας
Τύπος Κρασιού: Τυρνάβου Ροζέ ξηρός
Ποικιλιακή Σύνθεση: Μοσχάτο Τυρνάβου 100%
Εσοδεία: 2015
Οινοποιητική Μέθοδος: Παραμονή με τα στέμφυλα 18-24 ώρες, κρυοεκχύλιση και αργή ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία ώστε να διατηρούνται τα πρωτογενή αρώματα των σταφυλιών.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 12,5% vol
Οργανοληπτικά Στοιχεία: Λαμπερό ρόδινο χρώμα, εκρηκτικά αρώματα φρούτων και μια γλυκιά χροιά τριαντάφυλλου στο τέλος. Στόμα μεστό και ευχάριστη επίγευση.
Αρμονία Γεύσεων: Δένει πολύ καλά με την κινέζικη και γενικά την ασιατική κουζίνα αλλά μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά τόσο με πιάτα θαλασσινών και ψάρια, όσο και με κρεατικά, αναδεικνύοντάς τα.
Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 8-10 oC