
Τ η λ : 2 2 3 1 0 6 6 6 8 1 / 6 9 7 3 3 2 2 3 0 3
Ποικιλίες :
Χαρακτηριστικά :
Διαθέτει βαθύ μαυροκόκκινο χρώμα µε εξαιρετικά αρώματα μαρμελάδας βατόμουρο, κόκκινων φρούτων, βιολέτας, που δένουν αρμονικά µε αρώματα κέδρου, καπνού και σοκολάτας γάλακτος σε µια δεξιοτεχνική συνεύρεση.
Η γεύση του είναι γεμάτη, πλούσια µε εντυπωσιακή δομή και επιδέξια ισορροπία ανάμεσα στην οξύτητα και στις καλές, γενναιόδωρες τανίνες του.
Διαθέτει μεγάλη επίγευση και θα φτάσει στο απόγειο της οινικής του κομψότητας μετά από μερικά χρόνια.
Επιδέχεται παλαίωση για 15 τουλάχιστον χρόνια και σερβίρεται στους 16-18οC.
Γευστικοί συνδυασμοί :
Συνοδεύει Rib eye λίγο ψημένο στα κάρβουνα, εκλεκτά κρέατα ψημένα rare ή medium, αρνάκι ή κατσικάκι στη σούβλα, πιάτα με τρούφα, καλοσιτεμένο κυνήγι, πατέ με πορτσίνι και κάστανα.