Τ η λ  : 2 2 3 1 0   6 6 6 8 1  / 6 9 7  3 3 2 2 3 0 3

    Κτήμα Άλφα Ερυθρός 0,75L

    ΕκτύπωσηEmail
    Δημοφιλές ερυθρό χαρμάνι κυρίως Syrah, με Merlot και Ξινόμαυρο, από το πρωτοποριακό Κτήμα Άλφα στην ψυχρή περιοχή του Αμυνταίου. Ένα κρασί σημείο αναφοράς για το Κτήμα, το οποίο συνδυάζει την εμπορική απήχηση στον κόσμο με την τεράστια αποδοχή κορυφαίων οινοκριτικών όπως ο Robert Parker και η Jancis Robinson.
    Περιγραφή

    Ποικιλία: Syrah 60%, Merlot 20%, Ξινόμαυρο 20%.

    Γευστικά χαρακτηριστικά: Λαμπερό, βαθύ ρουμπινί χρώμα με βιολετί ανταύγειες. Έντονο και πολύπλοκο μπουκέτο, γήινο, με νότες κόκκινων φρούτων, αποξηραμένου δαμάσκηνου και πιπεριού. Γεύση γενναιόδωρη, βελούδινη, στρογγυλή, ισορροπημένη, μεστή, με νότες βανίλιας, δρυός και μόκας. Η επίγευση χαρακτηρίζεται από τη γευστική ισορροπία και τις ώριμες τανίνες, τη μακρά παραμονή των αρωμάτων του στα οποία κυριαρχούν οι νότες μπαχαρικών και αποξηραμένων φρούτων του δάσους. Ένας εξαιρετικός οίνος παλαίωσης.

    Γευστικοί συνδυασμοί: Συνδυάζεται αρμονικά με κόκκινα κρέατα, ψητά ή με πλούσιες σάλτσες, γλυκές ή πικάντικες, τριχωτό κυνήγι και κρεατόπιτες. Γραβιέρα Κρήτης, μπάτζος ή κεφαλογραβιέρα σαχανάκι.

    Ιδανική απόλαυση στους 16-18º C.

    Αλκοολικός Βαθμός: 14,4%

    Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Ο Σ

    Πώς θα έρθετε

    Στοιχεία Επικοινωνίας

      addressΔιάκου 2, Πλ. Ελευθερίας 
      area city35100, Λαμία Φθιώτιδα, Ελλάδα
      phone22310 66681, 697 33 22 30
      emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
      wsitewww.oinothikilamias.gr

    Social Media

    facebook instagram
    © 2024 Oinothiki. All Rights Reserved. Designed By DesignTech.gr