
Τ η λ : 2 2 3 1 0 6 6 6 8 1 / 6 9 7 3 3 2 2 3 0 3
Τα μακρόστενα αμύγδαλα απο την Σικελία είναι κρεμώδη και απαλλαγμένα από κάθε ξινή γεύση.
Εμείς τα ανακατεύουμε με τραγανή γκοφρέτα και τα βουτάμε σε λουτρό ξανθιάς σοκολάτας, έτσι ώστε να αποκτήσουν τους χαρακτηριστικούς τόνους καραμέλας κάτι στο οποίο συμβάλλει και το αλάτι Guérande.
Ρολάρουμε τα αμύγδαλα με ένα λεπτό στρώμα μπισκότου, για να τα κάνουμε ακόμη πιο τραγανά.